Iris Dewitte

Iris Dewitte steunt op 10 jaar ervaring als architecte. Na het behalen van haar diploma Master of Science in de Architectuur vervoegde ze het team van architect Ketele. Ze leerde er alle kneepjes van het vak en richtte in die tijd ook haar eigen bureau op dat ze vandaag fulltime runt. Architect Dewitte streeft naar ontwerpen die een persoonlijk verhaal vertellen met maximale aandacht voor detail en beleving. Samen met interieurarchitecte Annelies vormt ze een goed geoliede machine en realiseren ze totaalprojecten à la tête du client.

Annelies Taveirne

Annelies Taveirne studeerde af als Master of Science in de Interieurarchitectuur en deed ervaring op bij verschillende bureaus, van Kortrijk tot Australië. In een ontwerp hecht ze groot belang aan de aanwezigheid van een ziel en verhaal in zowel het interieur als de architectuur. Ze zoekt graag het persoonlijke verhaal op dat de bewoner met zich meedraagt en verwerkt dit dan ook in haar ontwerpen. Sinds 2020 vormt ze een tandem met Iris.

Emily Tillieu

Emily Tillieu genoot haar opleiding als interieurarchitect aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent. Na haar studies heeft zij ervaring opgebouwd als interieurarchitecte bij een interieur- en architectenbureau te Oudenaarde. Sinds november 2021 vult zij het team van Architect Dewitte aan. Esthetiek, functionaliteit en persoonlijkheid vormen een samenhangend geheel binnen haar ontwerpen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info